Cases de Son Barbassa - Capdepera

· Oostkust ·  

Cases de Son Barbassa, een landhotel omgeven door geschiedenis

Omringd door het Llevant natuurpark ligt de elegante en romantische finca Cases de Son Barbassa, met een verdedigingstoren die uit de 16de eeuw dateert. De finca ligt op slechts twee kilometer van Capdepera en in de buurt van de stranden van Cala Mesquida en Cala Agulla, de golfbanen van Capdepera en Canyamel en op minder dan vijf kilometer van de toeristische plaats Cala Rajada.

Het Finca Hotel heeft een oppervlakte van 100.000 vierkante meter en is omgeven door amandel-, olijf- en Johannesbroodplantages. Deze geweldige finca beschikt over twaalf kamers. De rustieke kamers zijn voorzien van airconditioning en een gemeubileerd terras met uitzicht op het platteland. Tevens beschikken ze over een flatscreen-tv met satellietontvangst, een minibar en een kluisje. De badkamers beschikken over een bad of hydromassagedouche.

De prachtige locatie, op de hellingen van de bergen van Arta, biedt uitzicht op de kustlijn van Cala Mesquida, Cala Agulla, Cala Ratjada en het dorp Capdepera met zijn imposante middeleeuwse kasteel.