Cap Rocat - Cala Blava

· Zuidkust ·  

Ga voor een sterrenbehandeling en geniet van service van wereldklasse in Cap Rocat

Een prachtige renovatie van een indrukwekkend 19de-eeuws fort heeft geresulteerd in een boeiend en bijzonder boutiquehotel met uitzicht op de baai van Palma. Het hotel is alleen bestemd voor volwassenen. Cap Rocat is een spectaculair hotel met een verzameling van prachtige kamers en suites, een selectie van magische eetgelegenheden, een privérotsklipstrand met directe toegang tot de zee, een steiger en een zoutwaterzwembad.

Zowel de architectuur als de omgeving van Cap Rocat is sensationeel. Heerlijk afgelegen met een ophaalbrug en met suites in de voormalige munitieopslagruimtes. Het is de duidelijk: de sfeer is historische en romantisch. De suites hebben een eigen privéterras met een prachtig uitzicht op zee.

Word wakker met het geluid van de zee en geniet van het ontbijt op uw terras. 's Avonds dineer je in Cap Rocat's The Fortress Restaurant of in The Sea Club aan het water.

Speel een partijtje tennis of maak een fietstocht en verken het kustgebied. Geniet van watersport, vissen, duiken, zeilen en paardrijden.